Termeni si Conditii

 Termeni si Conditii Duo Manager Computers

DUOMANAGER.RO este proprietatea DUO MANAGER COM S.R.L. inregistrata la Registrul Comertului cu J21/55/1994 si  RO 5168057    

DUOMANAGER.RO garanteaza si  isi asuma raspunderea ca  informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate, iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori. Cu toate acestea, nu excludem aparitia neconcordantelor in informatiilor aparute pe site-ul DUOMANAGER.RO, de aceea va rugam sa verificati corectitudinea specificatiilor pe site-ul producatorului produsului dorit , accesand link-ul aflat imediat sub specificatii sau sa cereti mai multe lamuriri departamentului tehnic DUOMANAGER.RO (0762613212)

Pozele produselor de pe site au caracter informativ iar in ceea ce privesc informatiile din site, acestea pot contine uneori inadvertente minore, in acest sens va sta la dispozitie asistenta gratuita oferita de DUOMANAGER.RO; deasemenea, producatorii pot modifica anumite specificatii, fara preaviz sau acestea pot contine erori de operare DUOMANAGER.RO face eforturi pentru a oferi informatii cat mai precise.

Promotiile se desfasoara pe anumite perioade, limitate ca timp, de cele mai multe ori precizate pe site, si sunt valabile in limita stocului disponibil.

Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile se pot schimba fara vreo notificare in prealabil, acestea pot fi verificate in orice moment al zilei cu ajutorul echipei de vanzari
Toate produsele livrare de DUOMANAGER.RO sunt insotite de factura si, dupa caz, certificat de garantie.

Pierderea certificatului de garantie sau a facturii duce la pierderea garantiei . Stergerea seriei (serial number S/N) partiala sau totala de pe produse duce la pierderea garantiei . Nu se elibereaza duplicate pentru certificatul de garantie .

Livrarea produselor se poate face intre minim de 2 ore si maxim 10 de zile , din momentul in care s-au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plata , termen de livrare , stocuri , preturi ) .

Produsele achizitionate  pot fi returnate in max 1 zile de la data achizitionarii, in aceeasi stare (cu ambalajele sigilate), cu rambusarea integrala a sumei platite de catre cumparator . Pentru returnare se va efectua o verificare a integritatii acestora (lipsa zgarieturi , crapaturi , rupturi sau orice alte defecte fizice, ambalaje sigilate ) , a integritatii si prezentei tuturor ambalajelor , integritatii si prezentei tuturor accesoriilor , dar nu mai tarziu de 1 zile lucratoare de la data primirii produselor de la firma de curierat. Returnarea se va efectua in baza unui argument concret.

Nu se pot returna consumabile (cartuse,tonere, baterii, lampi, capete de printare, drum unit-uri etc) sau produse care contin consumabile ( imprimante, multifunctionale, fax-uri), doar in cazul inlocuirii de catre client a consumabilelor folosite cu unele noi.

Nu se pot returna licentele  si nici produsele ce au fost desigilate.

DUOMANAGER.RO isi rezerva dreptul de a percepe o taxa de utilizare si/sau procesare administrativa din valoarea produsului.

Confidentialitate:

DUOMANAGER.RO va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

DUOMANAGER.RO garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre DUOMANAGER.RO pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.

Furnizarea datelor personale catre DUOMANAGER.RO nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date.