Servicii oferite de DuoManager

Oferim toata gama de produse IT  si consumabile compatibile si remanufacturate, in functie de nevoile dumneavoastra. Enumeram cateva dintre marcile principale comercializate, fara insa a ne limita la acestea: Agfa, Brother, Canon, Epson, Hewlett Packard, IBM, Kyocera, Lanier, Lexmark, Minolta, Olivetti, Ricoh, Sharp, Toshiba, Xerox etc.

SERVICII:  

Asiguram servicii complete de intretinere , reparare si monitorizare tehnica de cacul si retele

  Asiguram servicii de asistenta hard si soft completa

  • Asiguram servicii de reumplere profesionala a cartuselor de tonere si cerneala, service calificat pentru echipamentele dumneavoastra de birou.
  • Va mai putem oferi accesorii pentru calculatoare, medii de stocare a informatiei, hartie pentru copiator, hartie pentru inkjet si fotografie digitala, piese de schimb pentru echipamente, precum si echipamente noi si reconditionate.
  • BENEFICII:

In plus, acceptand sa colaborati cu noi veti beneficia de un parteneriat adecvat nevoilor dvs. bazat pe: unele dintre cele mai bune preturi de pe piata, stocuri suficiente, garantie la produse si servicii, consultanta la cerere.

Serviciile firmei noastre au fost preferate de catre un portofoliu larg de clienti dintre care enumaram: firme mici si mijlocii, institutii publice, firme mari, precum si de catre utilizatori individuali. Numele si experinta noastra pe aceasta piata reprezinta garantia dumneavoastra ca oferim clientilor nostri produse si servicii de calitate ireprosabila, obiectivul nostru principal fiind sa intelegem cat mai bine nevoile clientilor nostri pentru a le oferi produse si servicii potrivite nevoilor l

DUO MANAGER ofera clientilor sai suport si solutii pentru securitatea software. Dorind sa imbunatateasca standardele prin solutii software eficiente, DUO MANAGER a devenit distribuitor al produselor NOD 32 in judetul Ialomita.